četrtek, 8. januar 2015

Estudiar para los exámenes

Glede na vse moje predhodne objave, predvidevam, da se nekateri sprašujete ali resnično hodim na faks ali samo uživam v Barceloni. :) Ja tudi na faks hodim, sicer zelo malo, natanko 12 ur na teden. Ja težko je to erazmus življenje, ni kaj. :D Ampak ne glede nato, da imam samo toliko ur predavanj, imam kar veliko dela, ki pa poteka v zelo sproščenem duhu, obiskovanju profesorjev, prestavljanju oziroma podaljševanju rokov za oddajo...zelo špansko, počasi in sigurno.

Pa vendar smo erazmus študentje nekaj posebnega. Smo vedno skupaj, zamudimo na predavanja, ker smo predolgo na odmoru, ne naredimo domačih nalog, ker namesto predavanj zavijemo na pivo :P in pa predvsem se vedno znajdemo. Velikokrat se nam niti ne sanja kaj in kako narediti, vendar že nekako najdemo način da opravimo vse dolžnosti. To je ta čar biti erazmus študent, ko ti je velikokrat veliko oproščeno zaradi tujega jezika.

Trenutno sledi izpitno obdobje, ki ga pričakujem z rahlo nervozo. Kako bo šlo na izpitih, kaj pričakovati na izpitni poli ali bo v španščini ali "španangleščini"...ampak glede na vse, vem, da mi je dal FGG veliko znanja, tako da bom odšla v boj POGUMNO! :)


vaša španka
besos

5 komentarjev :

  1. Haha, zabavna objava - seveda, kar pogumno! :)
    Tle manjka samo še fotka kako se pridno učiš v tisti ta lepi knjižnici. ;)
    P. S. Se vidimo kmaluuuu... ☺☺☺

    OdgovoriIzbriši
  2. To je resnica! :)
    Ja res je fuuul lepa knjižnjica, sam jst mam še vedno težave z učenjem v knjižnjici...
    Vidimo kmalu :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Ti se kar pridno uči, da boš imela potem več časa za pohajačit z nama. :)
    Srečno na izpitih! :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Misliš se sprehajat po Zari :P Zato mam vedno čas :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Haha, glih dns k smo šle teč smo rekle, da nabiramo kondicijo za shopping. ☺

    OdgovoriIzbriši